نشست هم‌اندیشی دانشجویان فعال حوزه فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران با موضوع دومین جشنواره فرهنگ برگزار شد
16 مهر 1398

با هدف معرفی و ارائه ایده‌ها و پیشنهادهای دانشجویان فعال در حوزه فرهنگی و اجتماعی، مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران با فعالان این حوزه دیدار کرد.

به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، نشست هم اندیشی دانشجویان فعال در انجمن های علمی دانشجویی، کانون‌های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی دانشجویان و نشریات دانشجویی با مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، بعد از ظهر دوشنبه ۱۵ مهر در تالار امیرکبیر این معاونت برگزار شد.

در ابتدای این نشست دکتر محمدعلی زارع چاهوکی، مدیر کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، نحوه شرکت تشکل‌های فرهنگی و اجتماعی دانشجویان دانشگاه در بخش رقابتی دومین جشنواره فرهنگ را تشریح کرد. وی در ادامه امکانات و نحوه بارگذاری آثار در سامانه جشنواره فرهنگ را معرفی کرد. زارع چاهوکی با بیان این که فعالین دانشجویی دانشگاه، برگزار کننده اصلی این جشنواره هستند، تاکید کرد:«تلاش می کنیم در حوزه اداره کل فرهنگی و اجتماعی، تسهیل گر و بسترساز برای اجرای برنامه های خلاقانه و نوآورانه تشکل های دانشجویی باشیم.» وی با اشاره به توانمندی های تشکل های دانشجویی در برگزاری رویدادهای ملی و بین المللی گفت:« امیدوارم در این جشنواره نیز تشکل‌های دانشجویی با برنامه‌ریزی مناسب و مشارکت حداکثری تمام دانشجویان فعال در حوزه‌های مختلف فرهنگی و اجتماعی بتوانند در تحقق اهداف جشنواره و تاثیرگذاری حداکثری آن موفق باشند.»

در ادامه امین صادقی، دبیر شورای مدیریت انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه تهران و دبیر علمی جشنواره، برنامه‌های بخش نمایشگاهی جشنواره را تشریح کرد. چهارمین دوره مسابقات ترویجی UT-TED، دومین نمایشگاه علم در قاب هنر و یادمان روز جهانی علم در خدمت صلح و توسعه برنامه هایی بود که صادقی از آن ها یاد کرد. همچنین صادقی گزارش مختصری از اقدامات انجام شده در زمینه این برنامه ها ارائه کرد.

در ادامه فعالان دانشجویی به ارائه ایده‌ها و نظراتشان در زمینه این جشنواره پرداختند.

دومین جشنواره فرهنگ دانشگاه تهران، ۱۹ تا ۲۲ آبان ۱۳۹۸ در دانشگاه تهران برگزار می شود. علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام می توانند به سامانه جشنواره به نشانی culfest.ut.ac.ir مراجعه کنند.