جشنوار‏ه‏ درون دانشگاهی رویش ویژه کانون‌های فرهنگی دانشجویان در دانشگاه تهران برگزار می‌شود
1399-10-12

جشنواره درون دانشگاهی رویش ویژه دستاوردها و توانمندی‌های کانون­های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی دانشجویان در دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

به گزارش اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ فراخوان جشنواره درون دانشگاهی رویش ویژه دستاوردها و توانمندی‌های کانون های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی دانشجویان دانشگاه تهران منتشر شد.

گفتنی است؛ اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، جشنواره درون دانشگاهی رویش را برای شناسایی استعدادها و خلاقیت‌های فرهنگی و هنری و تقدیر از کانون‌های فرهنگی و دانشجویان فعال در حوزه فرهنگی و اجتماعی برای تحقق اهداف زیر برگزار می‌کند:

- ارتقای جایگاه و نقش کانون‌های فرهنگی دانشجویان در دانشگاه؛

- شناسایی و معرفی کانون‌های فرهنگی برتر و دانشجویان فعال در حوزه فرهنگی و اجتماعی؛

- شناسایی و معرفی استعدادها و خلاقیت‌های دانشجویان در حوزه فرهنگی و اجتماعی؛

- تشویق و ترغیب جامعه دانشگاهی به فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی؛

- ترویج فعالیت گروهی داوطلبانه و ارتقای روحیه مسئولیت‌پذیری اجتماعی.

محورهای رقابتی جشنواره:

- کانون فرهنگی برتر؛

- ایده‌ها و طرح‌های برتر کانون‌‌ها؛

- آثار و دستاوردهای برتر فردی در بخش‌های صنایع دستی، هنرهای تجسمی، ادبی، عکس، فیلمنامه نویسی، نمایشنامه نویسی، موسیقی)؛

- آثار و دستاوردهای برتر گروهی در بخش‌های فیلم، تئاتر و موسیقی.

- جایزه مسئولیت‌پذیری اجتماعی: به‌منظور ترویج فرهنگ مسئولیت‌پذیری اجتماعی و تجلیل از دانشجویان برای فعالیت‌های امدادرسانی داوطلبانه در حوادث و رخدادهای طبیعی و غیرطبیعی، فعایت‌های داوطلبانه در حوزه سلامت، حضور داوطلبانه در دفاع از کیان کشور و حریم اهل بیت (ع)، فعالیت‌های داوطلبانه در حفاظت از محیط زیست و منابع طبیعی، کمک‌های داوطلبانه (غیرپزشکی) در راستای مقابله با بیماری کرونا اعطا می‌شود.

شایان ذکر است؛ کانون‌های فرهنگی و دانشجویان عضو کانون‌های فرهنگی دانشجویان دانشگاه تهران می‌توانند برای شرکت در این جشنواره، با مراجعه به سامانه culfest.ut.ac.ir با توجه به حوزه‌های رقابتی و شرایط شرکت در جشنواره، حداکثر تا 30 بهمن 1399 آثار را با مشخصات کامل در این سامانه بارگذاری کنند. برای آگاهی کامل از شرایط و ضوابط ارسال آثار، شیوه‌نامه اجرایی این جشنواره از اینجا قابل دسترس است.