تمدید فرصت ارسال آثار به جشنواره فرهنگی و هنری فیلم و عکس دوران کرونا؛ فرصت‌ها و چالش‌ها
1400-01-22

به گزارش اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ فرصت ارسال آثار به «جشنواره فرهنگی و هنری فیلم و عکس دوران کرونا؛ فرصت‌ها و چالش‌ها» ویژه دانشگاهیان دانشگاه تهران تا 31 اردیبهشت ماه تمدید شد.

گفتنی است؛ این جشنواره با هدف استفاده از ابزار هنری عکس و فیلم برای مواجهه با چالش‌ها و فرصت‌های دوران کرونا و با تمرکز بر آگاهی بخشی مؤثر و ایجاد شور و نشاط اجتماعی در جامعه دانشگاهی برگزار می‌شود.

دانشجویان، کارمندان و اعضای هیئت علمی دانشگاه تهران می‌توانند در این جشنواره شرکت کنند. علاقه‌مندان برای شرکت در جشنواره با مراجعه به سامانه مسابقات و جشنواره‌های اداره کل فرهنگی و اجتماعی به آدرس culfest.ut.ac.ir مطابق شیوه‌نامه اجرایی این جشنواره آثار خود را بارگذاری کنند. شیوه‌نامه اجرایی این جشنواره از اینجا قابل دسترس است.