دومین نمایشگاه «علم در قاب هنر» در دانشگاه تهران برگزار می‌شود
14 مهر 1398
دومین نمایشگاه «علم در قاب هنر» در دانشگاه تهران برگزار می‌شود

دومین نمایشگاه علم در قاب هنر در حاشیه دومین جشنواره فرهنگ دانشگاه تهران برگزار می‌شود.
به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، دومین نمایشگاه علم در قاب هنر از سوی انجمن‌های علمی دانشجویی و کانون‌های فرهنگی، هنری، اجتماعی و دینی دانشگاه تهران با همکاری اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، ۱۹ تا ۲۲ آبان در نگارخانه دانشجو واقع در باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران برگزار می‌شود.
هدف این نمایشگاه ترویج علم و فناوری و جلب نظر دانشگاهیان و عموم مردم به پیشرفت‌ها و تاثیر یافته‌های علمی در زندگی روزمره‌شان است. از ویژگی‌های این دوره از این برنامه می‌توان به بخش ویژه دانش‌آموزی اشاره کرد. علاقه‌مندان می‌توانند با مشاهده شیوه‌نامه از اینجا و حداکثر تا پایان مهر، آثار خود را به دبیرخانه بفرستند.
نخستین دوره‌ نمایشگاه علم در قاب هنر از سوی انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه تهران ۲۷ تا ۲۹ آبان ۱۳۹۷ در باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران، همزمان با «جشنواره علمی دانشجویی روز جهانی علم در خدمت صلح و توسعه» برگزار شد که با استقبال مخاطبان رو به رو شد.