1. آغاز ارسال آثار به «سومین جشنواره فرهنگ دانشگاه تهران»
ارسال آثار به «سومین جشنواره فرهنگ دانشگاه تهران» از 15 مرداد ماه آغاز می‌شود.
2. نهمین جشنواره رویش دانشگاه تهران برگزیدگان خود را شناخت
نتایج نهمین جشنواره رویش دانشگاه تهران، ویژه دستاوردها و توانمندی‌های کانون‌های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی دانشجویان دانشگاه از طرف دبیرخانه این جشنواره اعلام شد.
3. برگزیدگان مسابقه ارائه سه‏ دقیقه‌ای پایان‏ نامه در دانشگاه تهران
برگزیدگان مسابقه ارائه سه‏ دقیقه‌ای پایان ‏نامه در دانشگاه تهران مشخص شدند.
4. تمدید فرصت ارسال آثار به جشنواره فرهنگی و هنری فیلم و عکس دوران کرونا؛ فرصت‌ها و چالش‌ها
فرصت ارسال آثار به «جشنواره فرهنگی و هنری فیلم و عکس دوران کرونا؛ فرصت‌ها و چالش‌ها» ویژه دانشگاهیان دانشگاه تهران تا 31 اردیبهشت ماه تمدید شد.
5. برگزیدگان ششمین دوره مسابقات سخنرانی‌های ترویجی با موضوع آزاد دلتا مشخص شدند
برگزیدگان ششمین دوره مسابقات سخنرانی‌های ترویجی با موضوع آزاد دلتا مشخص شدند
6. ایستگاه پایانی مسابقه‌ ایده‌های برتر دانشجویی در مواجهه با چالش‌های دوران پساکرونا
مسابقه‌ ایده‌های برتر دانشجویی در مواجهه با چالش‌های دوران پساکرونا به ایستگاه پایانی رسید.
7. تمدید فرصت ارسال آثار به جشنواره درون دانشگاهی رویش تا ۱۵ اسفند
فرصت ارسال آثار به دبیرخانه جشنواره درون دانشگاهی رویش دانشگاه‌ تهران تا ۱۵ اسفند ماه تمدید شد.
8. تمدید فرصت ارسال آثار به مسابقه ارائه سه دقیقه‌ای پایان‌نامه دانشجویی در دانشگاه تهران
فرصت ارسال آثار به مسابقه ارائه سه دقیقه‌ای پایان‌نامه ویژه دانشجویان و دانش‌آموختگان کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه تهران تا 15 اسفند تمدید شد.
9. نتایج مرحله دانشگاهی جشنواره‏ بین المللی حرکت اعلام شد
نتایج جشنواره‏ درون دانشگاهی حرکت ویژه‏ فعالیت‏ های انجمن‏ های علمی دانشجویی دانشگاه تهران در بازه‏ زمانی خرداد 1398 تا آبان 1399 اعلام شد.
10. «جشنواره فرهنگی و هنری فیلم و عکس دوران کرونا؛ فرصت‌ها و چالش‌ها» برگزار می‌شود
«جشنواره فرهنگی و هنری فیلم و عکس دوران کرونا؛ فرصت‌ها و چالش‌ها» ویژه دانشگاهیان دانشگاه تهران برگزار می‌شود.
11. جشنوار‏ه‏ درون دانشگاهی رویش ویژه کانون‌های فرهنگی دانشجویان در دانشگاه تهران برگزار می‌شود
جشنواره درون دانشگاهی رویش ویژه دستاوردها و توانمندی‌های کانون‌های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی دانشجویان در دانشگاه تهران برگزار می‌شود.
12. تمدید فرصت ارسال آثار به جشنواره درون دانشگاهی حرکت تا 21 آذرماه
فرصت ارسال آثار به جشنواره درون دانشگاهی حرکت تا روز جمعه 21 آذرماه تمدید شد.
13. فرصت ارسال ایده به «مسابقه ایده‌های برتر دانشجویی در مواجهه با چالش‌های دوران پساکرونا» تمدید شد
مهلت ارسال ایده به «مسابقه ایده‌های برتر دانشجویی در مواجهه با چالش‌های دوران پساکرونا» ویژه دانشجویان دانشگاه تهران تمدید شد.
14. جشنوار‏ه‏ درون دانشگاهی حرکت ویژه انجمن‌های علمی دانشجویی در دانشگاه تهران برگزار می‌شود
جشنوار‏ه‏ درون دانشگاهی حرکت رویدادی علمی برای ارائه فعالیت‌ها و دستاوردهای انجمن‌های علمی دانشجویی در آذر ماه 1399 در دانشگاه تهران برگزار می‌شود.
15. مهلت ارسال ایده به «مسابقه ایده‌های برتر دانشجویی در مواجهه با چالش‌های دوران پساکرونا» تمدید شد
16. فراخوان مسابقه ایده‌های برتر دانشجویی در مواجهه با چالش‌های دوران پساکرونا
«مسابقه ایده‌های برتر دانشجویی در مواجهه با چالش‌های دوران پساکرونا» ویژه دانشجویان دانشگاه تهران برگزار می‌شود.
17. مهلت ارسال آثار علمی دانشجویان به جشنواره بین‌المللی «حرکت» تا ۲۰ دی ماه
انجمن­ های علمی دانشجویی و دانشجویان دانشگاه تهران تا ۲۰ دی ماه برای ارسال اثر به جشنواره بین­ المللی «حرکت» فرصت دارند.
18. با معرفی برگزیدگان؛ دومین جشنواره فرهنگ دانشگاه تهران پایان یافت
دومین جشنواره فرهنگ دانشگاه تهران با شعار «ترویج فرهنگ دانشگاهی، اخلاق حرفه‌ای و مسئولیت پذیری اجتماعی» به کار خود پایان داد.
19. معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران: جشنواره فرهنگ نماد امید به توسعه فرهنگی و اجتماعی در دانشگاه است
نشست صمیمانه معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران با دانشجویان برگزار کننده دومین جشنواره فرهنگ تشکیل شد.
20. آغاز به کار دومین دوره جشنواره فرهنگ دانشگاه تهران
دومین دوره جشنواره فرهنگ دانشگاه تهران، با هدف ترویج فرهنگ دانشگاهی، اخلاق حرفه‌ای و مسئولیت‌پذیری اجتماعی آغاز به کار کرد.
21. جشنواره فرهنگ دانشگاه تهران، گامی در جهت فرهنگ سازی «مدیریت سبز»
دومین جشنواره فرهنگ دانشگاه تهران به عنوان مهم ترین رویداد فرهنگی دانشجویی دانشگاه تهران، نقش موثری در ترویج فرهنگ مدیریت سبز ایفا می‌کند.
22. مسابقه «بهترین ارائه پنج دقیقه‌ای نشریه دانشجویی» در دانشگاه تهران برگزار می‌شود
نخستین مسابقه «بهترین ارائه پنج دقیقه‌ای نشریه دانشجویی» در دومین جشنواره فرهنگ دانشگاه تهران برگزار می‌شود.
23. «نقد و بررسی شیوه نامه جدید انضباطی دانشجویان» در دانشگاه تهران
نشست «نقد و بررسی شیوه نامه جدید انضباطی دانشجویان» در حاشیه دومین جشنواره فرهنگ دانشگاه تهران برگزار می شود.
24. گرامیداشت “روز جهانی علم” در دانشگاه تهران برگزار می‌شود
گرامیداشت “روز جهانی علم” در خدمت صلح و توسعه در حاشیه دومین جشنواره فرهنگ دانشگاه تهران برگزار می‌شود.
25. تمدید مهلت ارسال آثار به دومین جشنواره فرهنگ دانشگاه تهران
معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران مهلت ارسال آثار به دومین جشنواره فرهنگ‌ دانشگاه تهران را تمدید کرد.
26. نشست هم‌اندیشی دانشجویان فعال حوزه فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران با موضوع دومین جشنواره فرهنگ برگزار شد
با هدف معرفی و ارائه ایده‌ها و پیشنهادهای دانشجویان فعال در حوزه فرهنگی و اجتماعی، مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران با فعالان این حوزه دیدار کرد.
27. دومین نمایشگاه «علم در قاب هنر» در دانشگاه تهران برگزار می‌شود
دومین نمایشگاه علم در قاب هنر در حاشیه دومین جشنواره فرهنگ دانشگاه تهران برگزار می‌شود ...
28. چهارمین دوره UT-TED در دانشگاه تهران برگزار می‌شود
مسابقه سخنرانی‌های علمی ترویجی UT-TED چهارمین رویداد خود را برگزار می‌کند.