شانزدهمین جشنواره‏ درون دانشگاهی حرکت دانشگاه تهران برگزار می‌شود
08 مهر 1402
شانزدهمین جشنواره‏ درون دانشگاهی حرکت دانشگاه تهران برگزار می‌شود

به گزارش امور سامانه‌ها و روابط عمومی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ شانزدهمین جشنواره‏ درون دانشگاهی حرکت دانشگاه تهران به منظور تجلیل و قدرشناسی از فعالان انجمن‌های علمی‌دانشجویی دانشگاه، معرفی آثار برجسته خلق شده توسط دانشجویان و ترغیب دانشگاهیان به مشارکت جدی‌تر در حوزه فعالیت‌های داوطلبانه علمی برگزار خواهد شد.

این دوره از جشنواره در روزهای 16 و 17 آبان ماه با برنامه‌های متنوع حضوری و مجازی و در بخش‌های رقابتی مختلف اجرا می‌شود.

برای شرکت در این رویداد، لازم است دانشجویان و فعالین انجمن های علمی به صورت فردی و گروهی مطابق شیوه نامه جشنواره در حوزه های رقابتی مشخص‌شده، نسبت به ارسال اثر اقدام کنند. همچنین در سامانه culfest.ut.ac.ir فرم داوری هر حوزه‏ رقابتی، دستورالعمل جشنواره و شرایط لازم برای ارسال اثر و فرم اطلاعات اثر قرار دارد.

محورهای این دوره از جشنواره:

- انجمن برتر

- فعالیت خلاقانه

- نشریه

- مسابقه

- محتوای دیجیتال

- کارآفرینی

- کتاب (فرد یا انجمن)

- اختراع (فرد یا انجمن)

- بخش بین الملل(ایده های نوآورانه دانشجویان خارجی دانشگاه تهران و فعالیت های بین المللی انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه تهران)

- بخش ویژه

علاقه‌مندان جهت شرکت در این دوره از جشنواره تا 15 مهر ماه مهلت دارند.

انتهای خبر/