فرصت ارسال ایده به «مسابقه ایده‌های برتر دانشجویی در مواجهه با چالش‌های دوران پساکرونا» تمدید شد
1399-09-01

به گزارش اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ «مسابقه ایده‌های برتر دانشجویی در مواجهه با چالش‌های دوران پساکرونا» ویژه دانشجویان دانشگاه تهران با هدف استفاده از ایده‌های خلاقانه و بدیع دانشجویان دانشگاه تهران در ارتباط با چگونگی مواجهه با چالش‌های دوران پساکرونا برگزار می‌شود.

محورهای مسابقه:

-افزایش سلامت و کاهش ناهنجاری‌های فردی و اجتماعی ناشی از کرونا؛

- رونق‌بخشی و پویایی فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی با استفاده از فناوری اطلاعات و فضای مجازی؛

تقویت فعالیت‌های گروهی و مشارکت های اجتماعی؛

-رونق کسب و کارهای نوظهور در حوزه‌های خانگی، گردشگری، فناوری اطلاعات، صنایع فرهنگی و فناوری‌های نرم؛

- ارتقای روحیه سرزندگی، نشاط و امیدواری نسل جوان نسبت به آینده؛

- آموزش در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی.

گفتنی است؛ فرصت ارسال ایده‌ها تا 15 اذر ماه تمدید شد. دانشجویان دانشگاه تهران برای شرکت در مسابقه و کسب اطلاعات بیشتر می‌‌توانند به سامانهculfest.ut.ac.ir  مراجعه و نسبت به تکمیل فرم ثبت ایده اقدام کنند. افزون بر اهدای جوایز ارزنده به ایده‌های برتر، از آن دسته از ایده‌های برتر که قابلیت اجرا داشته باشند، حمایت خواهد شد.