تمدید فرصت ارسال آثار به جشنواره درون دانشگاهی حرکت تا 21 آذرماه
1399-09-17
تمدید فرصت ارسال آثار به جشنواره درون دانشگاهی حرکت تا 21 آذرماه

فرصت ارسال آثار به جشنواره درون دانشگاهی حرکت تا روز جمعه 21 آذرماه تمدید شد.

به گزارش دفتر ارتباطات و امور رسانه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ جشنوار‏ه‏ درون دانشگاهی حرکت، رویدادی علمی برای ارائه فعالیت‌ها و دستاوردهای انجمن‌های علمی دانشجویی و انتخاب بهترین آنها است.

انجمن‌های علمی دانشجویی و دانشجویان دانشگاه تهران می‌توانند با توجه به دستورالعمل اجرایی جشنواره تا 21 آذرماه به سامانه culfest.ut.ac.ir مراجعه و در حوزه‌های رقابتی زیر در این جشنواره شرکت کنند:

- انجمن علمی دانشجویی برتر

- فعالیت علمی خلاقانه

- نشریه

- مسابقه علمی

- محتوای دیجیتال

- کتاب

- اختراع

- بخش ویژه

- کارآفرینی و کسب‌ و کار

اهداف جشنواره:

- جلب مشارکت دانشجویان در انجمن‏های علمی دانشجویی برای فعالیت‌های گروهی خلاقانه؛

- تقویت جایگاه انجمن‌های دانشجویی به عنوان بزرگترین تشکل دانشجویی دانشگاه؛

- شناسایی و معرفی انجمن‌های علمی و دانشجویان دارای دستاوردهای علمی ممتاز؛

- ایجاد بستری برای ایفای نقش فعالانه انجمن‌های علمی دانشجویی برای تحقق دانشگاه اجتماعی و ترویج علم و فناوری.

گفتنی است؛ در حوزه‌های کتاب و اختراع، افزون بر انجمن‌های علمی دانشجویی، هر کدام از دانشجویان دانشگاه به‌صورت فردی هم می‌توانند شرکت کنند. آثار هر کدام از حوزه‌های رقابتی در گروه‌های پنج گانه فنی و مهندسی، هنر و معماری، علوم انسانی، علوم پایه، دامپزشکی، کشاورزی، منابع طبیعی و محیط‏زیست مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت.

به برگزیدگان این دوره از جشنواره ضمن معرفی به سیزدهمین جشنواره بین‌المللی حرکت بر حسب رتبه کسب شده و سهمیه اعلامی، هدایای نقدی و لوح تقدیر نیز اعطا خواهد شد.