برگزیدگان ششمین دوره مسابقات سخنرانی‌های ترویجی با موضوع آزاد دلتا مشخص شدند
برگزیدگان ششمین دوره مسابقات سخنرانی‌های ترویجی با موضوع آزاد دلتا مشخص شدند

به گزارش اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران‌؛ اسامی برگزیدگان ششمین دوره مسابقات سخنرانی‌های ترویجی با موضوع آزاد (دلتا) از سوی دبیرخانه انجمن علمی دانشجویی بین رشته ای ترویج علم و فناوری دانشگاه تهران اعلام شد.
سمانه احمدی با ارائه "فرار از نقطه‌ آبی کم‌رنگ"؛ علیرضا عیوض‌نژاد با ارائه "انسان و رویا، در جستجوی معنا" و امیرمحمد دهقان با ارائه "ادبیات و علوم پزشکی؟ چه خوف!" سه ارائه برگزیده این دوره هستند.
همچنین ارائه‌های دانیال توحیدی‌نسب با عنوان "زبان؛ روایت؛ قصه" و مهدی مددی با عنوان "می‌شود زندگی را هدیه داد" دو ارائه شایسته تقدیر این رویداد بوده‌اند.
شایان ذکر است؛ ششمین دوره مسابقات سخنرانی‌های ترویجی با موضوع آزاد از بهمن 99 آغاز شد و مرحله نهایی در اسفند ماه 99 به همت انجمن علمی دانشجویی بین رشته ای ترویج علم و فناوری دانشگاه تهران به دلیل شیوع ویروس کرونا و ممنوعیت تجمعات به صورت مجازی برگزار شد. در این دوره 83 اثر از 23 دانشگاه کشور شرکت کردند، که از این میان 21 اثر به مرحله نهایی راه یافتند.
علاقه‌مندان می‌توانند ویدئوهای آثار این دوره از مسابقات را در کانال آپارات به نشانی aparat.com/UT_TED دنبال کنند.