نهمین جشنواره رویش دانشگاه تهران برگزیدگان خود را شناخت
1400-01-31
نهمین جشنواره رویش دانشگاه تهران برگزیدگان خود را شناخت

به گزارش اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، در قسمت آثار هنری فردی جشنواره، از پردیس هنرهای زیبا، نرجس مؤمنی در بخش عکس و حسین جعفری در بخش هنرهای تجسمی، رشته طراحی پوستر مقام برگزیده و مجتبی آدمیان در فیلم‌نامه‌نویسی و مهرسا تقی‌زاده در بخش صنایع دستی رشته تذهیب و نگارگری مقام برگزیده را کسب کردند.

از دانشکده الهیات و معارف اسلامی، روح الله طالبی در رشته داستان کوتاه مقام برگزیده و فاطمه ملکی در بخش هنرهای تجسمی، رشته نقاشی مقام شایسته تقدیر را کسب کردند.

سید میلاد موسوی حق‌شناس از دانشکده علوم اجتماعی توانست مقام برگزیده در بخش فیلم، رشته فیلم مستند را به دست آورد و محمدصادق کربلایی‌زاده از همین دانشکده توانست تا مقام شایسته‌ تقدیر بخش ادبی، رشته شعر را کسب کند.

از پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، میلاد بذرافشان در رشته فرش، از دانشکده زبان‌ها و ادبیات خارجی، عادل نریمانی در رشته فیلم‌نامه‌نویسی و کیمیا اکبری از پردیس ابوریحان در رشته نقاشی توانستند مقام برگزیده به دست آورند. همچینن عادل نریمانی توانست تا در بخش نمایش‌نامه نویسی نیز مقام شایسته تقدیر را کسب کند و علی سلطانی‌فر از دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی، مقام شایسته تقدیر بخش شعر را به دست آورد.

کانون موسیقی باشگاه دانشجویان نیز توانست تا در رشته موسیقی سنتی گروهی مقام شایسته تقدیر را کسب کند.

در بخش طرح و ایده کانونی، کانون نیکوکاری والعصر باشگاه دانشجویان توانست مقام برگزیده و کانون‌های سبزدیمن پردیس کشاورزی و منابع طبیعی و فیلم‌ و عکس دانشکده فنی کاسپین مقام شایسته‌ تقدیر را به دست آوردند.

در بخش جایزه مسئولیت اجتماعی، یادبود شهید حسین علی‌مرادی که برای نخستین بار اهداء شد، امیرحسین راحمی از دانشکده الهیات و معارف اسلامی به عنوان فرد برگزیده و کانون خیریه حامی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی نیز توانست تا رتبه شایسته‌تقدیر این بخش را به دست آورد. این جایزه به یاد شهید حسین علی‌مرادی، دانشجوی جهادگر، مدرسه‌ساز و فعال حوزه کانون‌های دانشجویی دانشگاه­های تهران و علامه طباطبایی که در سال ۱۳۹۸ به توفیق شهادت در این راه دست یافت، به افراد و کانون‌های دانشجویی که در حوزه مسئولیت اجتماعی فعالیت‌های ارزنده‌ای انجام می‌دهند، اهداء می‌شود.

در رقابت برای انتخاب برترین کانون فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی دانشجویان دانشگاه تهران در این دوره، کانون نیکوکاری والعصر باشگاه دانشجویان توانست مقام برگزیده را به دست آورد. کانون‌های سبزدیمن پردیس کشاورزی و منابع طبیعی و رسانه باشگاه دانشجویان مقام شایسته تقدیر را در این بخش به دست آوردند.

نهمین جشنواره رویش دانشگاه تهران ویژه دستاوردها و توانمندی‌های کانون‌های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی دانشجویان دانشگاه تهران، کار خود را از دی ۱۳۹۹ شروع کرد. در مجموع ۱۷۰ اثر در سامانه جشنواره بارگذاری شد که پس از طی مراحل پایش اولیه و داوری تخصصی نتایج آن اعلام شد.