برای ارسال اثر برای مسابقه؛ روی عنوان مسابقه کلیک کنید.
عنوان مسابقه
محتوای دیجیتال
اهداف برگزاری مسابقه
جلب مشارکت دانشجویان در انجمن‏های علمی دانشجویی برای فعالیت‌های گروهی خلاقانه؛
- تقویت جایگاه انجمن‌های دانشجویی به عنوان بزرگترین تشکل دانشجویی دانشگاه؛
- شناسایی و معرفی انجمن‌های علمی و دانشجویان دارای دستاوردهای علمی ممتاز؛
- ایجاد بستری برای ایفای نقش فعالانه انجمن‌های علمی دانشجویی برای تحقق دانشگاه اجتماعی و ترویج علم و فناوری.
توضیحات

1-شرایط عمومی آثار ارسالی

1-1- فعالیت‌ها و دستاوردها باید در بازة زمانی اول خرداد 1401 تا 30 مهر 1402 انجام شده باشد.

1-2- هر اثر باید گزارشی از فعالیت‌ها و دستاوردهای علمی در حوزة رقابتی مربوط باشد.

1-3- این فعالیت‌ها باید مستقل از برنامه‏های آموزشی و پژوهشی دانشگاه و حاصل کار گروهی دانشجویان عضو انجمن باشد.

1-4- هر انجمن می‏تواند در تمامی حوزه‏های رقابتی شرکت کند و در هر حوزة‏ رقابتی، حداکثر دو فعالیت یا دستاورد را به جشنواره ارسال کند.

1-5- هر انجمن یا دانشجوی عضو انجمن می‌تواند در دو حوزة کتاب و اختراع در جشنواره شرکت کند.

1-6- گزارش محورهای فعالیت علمی خلاقانه، محتوای دیجیتال، کارآفرینی و کسب و کار، بخش ویژه و بین‌الملل باید به­صورت اینفوگرافی با اندازه A1  با درج نشان انجمن علمی دانشجویی و دانشگاه تهران باشد.

 

2- شرایط اختصاصی آثار ارسالی

2-1- انجمن علمی دانشجویی برتر: تمامی فعالیت‏های علمی که حاصل کار گروهی و برنامه‏ریزی شورای مرکزی انجمن است، در این بخش ارسال می‌شود. گزارش انجمن می‏تواند شامل برگزاری کارگاه، کلاس، دوره‏های آموزشی، مسابقه، کنفرانس، نشست، نمایشگاه، مباحثه و گفتگو، مناظره، سخنرانی، جلسات بحث و حلقة‏ فکری، بازدید علمی یا همکاری مشترک با مراکز و مجموعه‏های علمی و صنعتی و ... باشد.

2-2- فعالیت علمی خلاقانه: هر نوع فعالیت علمی که واجد عناصری چون خلاقیت، نوآوری، ابتکار، مسئله‌گشایی و ... باشد، در این حوزه قرار می‏گیرد.

2-3- مسابقة علمی: هر نوع فعالیت علمی که در آن دست‏کم دو یا چند نفر، اثر یا گروه ارزیابی‌شده‌اند، در این حوزه قرار می‌گیرد. در تمام مراحل مسابقه عنوان «مسابقه» باید مشخص باشد.

2-4- محتوای دیجیتال: هر فعالیت علمی در قالب وب‌سایت، شبکة‏ اجتماعی، نرم‏افزار، سامانة‏ هوشمند، اینفوگرافی، فیلم و ... به جز کتاب و نشریات الکترونیکی در این حوزه قرار می‏گیرند.

2-5- کتاب: کلیه کتاب‌های چاپی و الکترونیکی که صرفا رویکرد علمی داشته باشند، در این حوزه قرار می‌گیرند. کتاب باید دارای مجوز رسمی انتشار از مراجع ذی‌صلاح باشد. ترجمه یا تالیف باید حاصل کار دانشجو یا انجمن علمی دانشجویی (با درج لوگو و نام کامل انجمن) روی جلد و شناسنامه کتاب باشد.

2-6- اختراع: هر نوع فعالیت علمی که نتیجة فکر فرد یا افرادی بوده و برای اولین بار فرآیند یا فرآورده‌های خاص را ارائه و مشکلی را در یک حرفه، فن، فناوری، صنعت و مانند آنها حل کند، در این حوزه قرار می‌گیرد. اختراع باید به ثبت رسیده و گواهی‌های لازم را داشته و حاصل کار دانشجو یا انجمن علمی باشد.

2-7- کارآفرینی و کسب‌ و کار: هرگونه فعالیت علمی با هدف تقویت مهارت‏های مرتبط با بازار کار یا ایجاد کسب‌وکاری که منجر به کسب درآمد شده باشد، در این حوزه قرار می‏گیرد. در صورتی‌که کارآفرینی مورد تایید و حمایت پارک علم و فناوری دانشگاه بوده یا به‌عنوان شرکت به ثبت رسیده باشد، از امتیاز ویژه برخوردار است.

2-8- بخش ویژه: شامل هر نوع فعالیت علمی است که در موضوع‌های فعالیت‌های عام المنفعه دانشجویی در راستای مسئولیت اجتماعی، اقتصاد دانش بنیان و کارآفرینی، نوآوری های اجتماعی، کرسی های نقد و مناطره علمی، مستندسازی موضوعات و چهرهای خاص علمی کشور  انجام شده باشد. 

2-9- بین‌الملل: ایده‌های نوآورانه دانشجویان خارجی‌  دانشگاه‌ تهران و فعالیت‌های بین‌المللی انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه تهران

بخش‌ انجمن‌ پویا(ویژه انتقال تجربه فعالیت‌های شاخص انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه تهران): ارسال چکیده متنی و یک ویدئو حداکثر 5 دقیقه‌ای از انتقال تجربه کلی انجمن یا یکی از فعالیت‌های شاخص انجمن خود

2-10- ایده‌های نوآورانه (فردی عموم دانشجویان و گروهی انجمن‌ها): ارسال ایده‌های نوآورانه و کارآفرینی در قالب فرم‌های مشخص شده

تاریخ پایان ارسال اصل آثار 1402-07-15
تاریخ اعلام نتیجه بررسی اصل آثار 1402-08-10